All around me, un projecte per descobrir, explorar i experimentar - GresolKids English Nursery School
escaen
escaen

All around me, un projecte per descobrir, explorar i experimentar

Un cop hem passat setembre i superat el període d’adaptació dels nostres alumnes de Gresol Kids, voldríem informar-vos del nostre primer gran projecte: ALL AROUND ME. Durant el primer trimestre, descobrirem l’entorn més immediat del petits: la seva família, la seva casa, l’escola, els seus companys, però també els colors que ens envolten, el canvi d’estació, les tradicions, les nostres emocions i les dels altres. Descobrir, explorar i experimentar formaran part del dia a dia. Quina emoció!

ALL AROUND ME es dividirà en diversos projectes que us anirem presentant al llarg del primer trimestre. Alguns ja haureu vist que els alumnes de P2 han fet un mural amb el color vermell i també hem treballat el color groc amb el nostre Yellow Bus. I és que el nostre primer projecte serà COLORS ALL AROUND. No hi ha un altre moment millor per treballar aquest tema que la tardor, l’estació dels colors per excel·lència. Treballarem també l’entorn de l’escola i el vocabulari dels objectes més propers i nous aquests dies.