Llar d'infants bilingüe: per què escollir-ne una? - GresolKids English Nursery School
escaen
escaen

Llar d’infants bilingüe: per què escollir-ne una?

És un dubte que assalta als pares i mares a l’hora de decidir a quina escola bressol portar el seu fill o filla. És normal plantejar-se si és massa aviat per començar a estudiar una llengua estrangera. No obstant això, a Gresol International-American School estem convençuts que la llar d’infants és un període immillorable perquè els més petits i petites juguin, es diverteixin i aprenguin. Per això, et presentem raons per les quals decantar-te per una llar d’infants bilingüe.

  • La plasticitat del seu cervell afavoreix qualsevol aprenentatge. És ben sabut que un cervell sa és el que s’exercita més i el bilingüisme és un bon entrenament. A edats primerenques, tant ells com elles són genis.
  • Una llar d’infants bilingüe respon a una necessitat social, ja que vivim en una societat plurilingüe i multicultural. Amb una escola bressol bilingüe com Gresol Kids, els nens i nenes comencen a introduir-se en aquesta societat des dels seus primers anys fan caure barreres amb una comprensió més gran del món que els envolta.
  • Com més aviat s’iniciï l’aprenentatge d’una llengua, més gran serà el seu domini de tal i més facilitats trobaran els nostres fills i filles en el futur. Tot i la creença que a edats tan primerenques pot generar confusió la introducció d’una llengua forana, els estudis confirmen que és beneficiós en molts sentits.
  • L’aprenentatge d’una segona llengua permet als alumnes desenvolupar aptituds comunicatives i creatives, a més d’afavorir processos cognitius com l’atenció o la memòria. De la mateixa manera, la normalització d’una altra llengua els fa ser més oberts a la diversitat cultural.

Gresol Kids, guarderia bilingüe de confiança

Les fantàstiques professionals que formen part de Gresol Kids tenen la capacitat, la flexibilitat i el know-How per inspirar i motivar els seus alumnes. El seu objectiu és ensenyar als més petits i petites a gaudir amb l’educació, perquè sigui un element que els acompanyi tota la seva vida. Els nens i nenes són el centre a l’hora de configurar les classes i activitats, sense oblidar altres aspectes de l’educació com el desenvolupament personal, social i moral.

La metodologia utilitzada en la nostra llar d’infants bilingüe és a l’última de les tendències més beneficioses per als alumnes. No només els ajuda a aprendre una llengua estrangera, sinó que els permet començar a desenvolupar altres capacitats com les intel·ligències múltiples, creativitat o capacitat de concentració.